WordPress Hosting

Kies Starter WordPress cloud hosting om mee te starten, Business voor een serieuze website en Professional voor extra resources.

Verhuis je WordPress website(s) gratis naar Freedom Hosting en zit achterover met onze migratie service, wij nemen je werk uit handen.

WordPress Hosting Nederland

Uw website wordt gehost op het Google Cloud Platform in een datacenter in Nederland.

Controlpanel

Met het Plesk control panel beheert je heel eenvoudig je website en cloud hosting account.

E-mail

Wij bevelen G Suite aan voor professionele en betrouwbare e-mail onder uw eigen domeinnaam.

Veelgestelde vragen over WordPress hosting

Wat is cloud hosting?

Cloud hosting werkt onafhankelijk van hardware en is schaalbaar. Met deze technologie kan men de benodigde resources zoals geheugen, processorkracht en andere eenvoudig worden aangepast. Defecte hardware behoort tot het verleden omdat er gebruik wordt gemaakt van een grotere pool van hardware resources. Doordat wij gebruik maken van het Google Cloud Platform kunnen we betrouwbare en snelle hosting leveren.

Wat is Divi hosting?

Divi hosting is het beschikbaar maken van een web hosting platform welke is geoptimaliseerd voor WordPress en Divi. Onze specificaties en instellingen voldoen ruim aan de minimum systeem voorwaarden van Divi.

Wat is het Google Cloud Platform?

Het Google Cloud Platform, afgekort GCP bestaat uit ruim 24 datacenters wereldwijd. Google heeft hier apparatuur staan welke pools van resources vormen zoals processorkracht, geheugen, opslag en meer. Producten en diensten worden gemaakt met stukjes van deze pools waaronder ook compute engines welke ook voor webservers worden gebruikt. Als er in een van de resource pools hardware defect raakt wordt er automatisch overgeschakeld naar werkende hardware zonder dat je er wat van merkt.

Het stelt je in staat om een eigen infrastructuur en virtuele servers te bouwen uit de aangeboden diensten zonder afhankelijk te zijn van de benodigde hardware. Bijvoorbeeld, jouw webserver welke onder anderen bestaat uit rekenkracht, geheugen en opslag wordt uit deze pools van hardware samengesteld. Je kunt op elk moment de hoeveelheid resources aanpassen en maakt deze oplossing schaalbaar, desgewenst kan de eigen infrastructuur uit diverse oplossingen bestaan voor kunstmatige inteligentie, machine learning, opslag, geheugen en databases.

Doordat wij van dit platform gebruik maken kunnen we dezelfde snelheid en betrouwbaarheid leveren, jouw website geeft dan dezelfde gebruikers ervaring als andere websites van Google. Met onze cloud hosting maken wij deze technologie toegankelijk zonder dat er veel kennis nodig is. Cloud hosting van Freedom Hosting is eenvoudig in gebruik en razendsnel maar vooral betrouwbaar.

Wat is Managed WordPress Cloud Hosting?

Bij managed cloud hosting verzorgen wij de infrastructuur en het onderhoud daarvan zodat uw WordPress website optimaal kan functioneren. Wij optimaliseren de servers of Compute Engines voor optimale prestaties voor gebruik met WordPress. Je hoeft je geen zorgen te maken over technische zaken of server onderhoud, je beheert je website heel eenvoudig via een control panel of via de backend van WordPress. Eventueel kun je de diensten uitbreiden met website onderhoud en ondersteuning, vooral onze zakelijke klanten maken hier gebruik van.

Wat is Cloudflare CDN?

Cloudflare biedt een gratis Content Delivery Network (CDN) -service. Het CDN versnelt de laadtijd van web pagina’s enorm voor bezoekers uit verschillende geografische locaties. Om het laden van een pagina te versnellen, slaat het de inhoud ervan op in het cachegeheugen, verkleint het automatisch afbeeldingen, blokkeert het kwaadaardig verkeer en vermindert het zelfs SPAM. Het CDN-netwerk heeft 152 locaties en groeit, dus uw pagina wordt geladen van degene die het dichtst bij uw bezoeker staat!

Kunnen jullie mijn website verhuizen?

Ja, dat is geen probleem. We migreren kosteloos je website, je moet het alleen even aangeven als je een aanvraag doet of neem contact met ons op.

Mijn pakket staat er niet bij?

Wij bieden ook maatwerk, het maakt niet uit of je meer dan 100 websites of slechts 10 websites wil hosten. Neem contact met ons op en maak je eisen en wensen kenbaar zodat we een passende oplossing kunnen bieden.

Website nodig?

Wij helpen je graag op weg met een professionele website van 1 tot 5 pagina’s met het Divi Theme.